• Opleidingsaanbod
 • Erkende opleidingen

  Wij bieden erkende opleidingen stralingshygiëne:

  -Niveau 4M

  -Niveau 5B

  Stuur ons voor meer informatie of voor inschrijvingen een e-mail!


   

   


  Bij-, en nascholingsprogramma op niveau 5B

  Sinds juni 2016 draait een bij-, en nascholingsprogramma voor werknemers binnen de Randwyck-instellingen die werkzaamheden uitvoeren waarvoor een diploma 5b vereist is. In het kader van wettelijke verplichtingen en anderzijds in het kader van veiligheid, bent u als werknemer, wanneer u werkt met open radioactieve stoffen, verplicht deel te nemen aan dit bij-, en nascholingsprogramma.

   

  Deze verplichting bestaat uit het volgen van een practicum, 2 colleges en een lezing in een tijdsbestek van 1,5 jaar. Door het jaar heen worden voldoende mogelijkheden geboden om te voldoen aan deze verplichting. De tijdsinvestering (in 1,5 jaar) staat gelijk aan 8 uren en is dan ook minimaal. Wanneer men niet deelneemt ofwel aan onvoldoende onderdelen deelneemt, zal de toegang tot het RNL-areaal beëindigd worden.

   

  Werk je zelf met (open) radioactieve stoffen binnen de instellingen gelieerd aan de Complexvergunning en ben je nog niet benaderd voor deelname, of ben je van plan in de toekomst met (open) radioactieve stoffen te gaan werken? Meld je dan snel aan door ons een e-mail te sturen.

   

  Het programma in 2017:

   OnderwerpDocentDatumTijdstipLocatie
  College"Radio-ecology"Mevr. P. Bekhuis (Universiteit Utrecht)14-12-201713:30-15:30 uurUNS40 H0.771